Albertsbygg är en mindre och personligare hustillverkare. Vi anpassar oss efter era drömmar, er plånbok och tomtens möjligheter när vi ritar och bygger er förstklassiga drömvilla. Bekanta er gärna med vårt koncept. Möjligheterna att bygga ett arkitektritat hus är kanske större än ni anar.

8 steg till drömhuset
Från tanke till färdigt drömhus är det åtta viktiga steg. Vissa tar lite längre tid medan andra är betydligt enklare. Vi ...

MER
Husköparens vanligaste frågor
Du har säkert massor av frågor inför ditt husköp. Här ger vi svar på de vanligaste. Vad kostar husen? Förutsättningarna för husen ...

MER

8 steg till drömhuset

Från tanke till färdigt drömhus är det åtta viktiga steg. Vissa tar lite längre tid medan andra är betydligt enklare.

Vi på Albertsbygg sätter alltid dina önskemål och dina behov i centrum. Ett exempel på det är att du får en personlig säljare som stöd under hela köpprocessen.

1. Första mötet
Antingen kommer vi hem till dig eller så kommer du till oss för att diskutera vilka behov du och din familj har. Vi vägleder dig till ett hus som uppfyller alla dina krav.

2. Tomtmöte
Gemensamt åker vi ut till tomten. Här får vi en uppfattning om vilken hustyp som passar dig och din familj bäst och om vilka markarbeten som behöver göras.

3. Inspiration
Nästa steg blir att gå igenom huskatalogen och titta på ritningar, skisser och foton. Men den rätta känslan får du oftast först när du besöker ett färdigt hus. Därför låter vi dig besöka några av våra visningsvillor för att du ska bli helt säker på ditt beslut.

4. Detaljarbete
Nu börjar det spännande detaljarbetet där våra duktiga säljare i nära samarbete med dig diskuterar det blivande huset och går igenom grundläggning, uppvärmning, bad, vitvaror och mycket mer. Här finns stora möjligheter till personliga val.

5. Bygglov med mera
Kontakten med banker, myndigheter och framför allt kommunen är en stor del av processen, men kan vara både komplicerad och tidskrävande. Här har vi stor erfarenhet och hjälper gärna till med råd, tips och viktiga kontakter.

6. Bygget
Nu är det dags att fatta de sista besluten kring bygget. I detta steg bestämmer vi även
inredningsdetaljer och tidplan för själva byggnationen.

7. Uppföljning
Nu gör vi tillsammans den viktiga uppföljningen. Vi går igenom kvalitets-, miljö och arbetsmiljöfrågor.

8. Inflyttning
Äntligen är det dags att bära in möblerna i det nya huset! På det här stadiet sker även en gemensam slutbesiktning.