Albertsbygg är en mindre och personligare hustillverkare. Vi anpassar oss efter era drömmar, er plånbok och tomtens möjligheter när vi ritar och bygger er förstklassiga drömvilla. Bekanta er gärna med vårt koncept. Möjligheterna att bygga ett arkitektritat hus är kanske större än ni anar.

8 steg till drömhuset
Från tanke till färdigt drömhus är det åtta viktiga steg. Vissa tar lite längre tid medan andra är betydligt enklare. Vi ...

MER
Husköparens vanligaste frågor
Du har säkert massor av frågor inför ditt husköp. Här ger vi svar på de vanligaste. Vad kostar husen? Förutsättningarna för husen ...

MER

Husköparens vanligaste frågor

Du har säkert massor av frågor inför ditt husköp. Här ger vi svar på de vanligaste.


Vad kostar husen?
Förutsättningarna för husen varierar och möjligheterna till anpassning är stora – därför är det inte meningsfullt att ha en fast prislista. Men om du beskriver dina behov för en säljare kan du snabbt få en prisindikation.

Kan man ändra planlösningen i alla era hus?
Ja, våra modeller är mycket flexibla och vi bygger ditt personliga hus baserat på just dina behov och önskemål.

Vad ingår i husleveransen?
Samtliga hus har en hög grundstandard som bland annat inkluderar toppmodern köksutrustning med vitvaror, frånluftsvärmepump och ekparkett i alla torra utrymmen.

Hur lång är leverans- och byggtiden för huset?
Leveranstiden är 12-16 veckor efter bygglov och beställning. Sedan är byggtiden 15-20 veckor beroende på vilken hustyp du har valt.

Vad använder ni för grund?
Våra hus är anpassade för platta på mark med vattenburen golvvärme.

Hur är era hus konstruerade?
Våra energibesparande väggar har 240 mm isolering och extra invändig skiva. Vi har en rumshöjd på 250 cm som standard.