Albertsbygg är en mindre och personligare hustillverkare. Vi anpassar oss efter era drömmar, er plånbok och tomtens möjligheter när vi ritar och bygger er förstklassiga drömvilla. Bekanta er gärna med vårt koncept. Möjligheterna att bygga ett arkitektritat hus är kanske större än ni anar.

8 steg till drömhuset
Från tanke till färdigt drömhus är det åtta viktiga steg. Vissa tar lite längre tid medan andra är betydligt enklare. Vi ...

MER
Husköparens vanligaste frågor
Du har säkert massor av frågor inför ditt husköp. Här ger vi svar på de vanligaste. Vad kostar husen? Förutsättningarna för husen ...

MER

Om Bollmorabygg

Att bygga ett hem som är rätt för just dig och din familj är en utmaning. Därför erbjuder vi personliga och skräddarsydda hus. För att göra valet enklare har Albertsbygg fyra husserier som är anpassade till olika livsstilar, smaker och plånböcker.


För oss är varje byggprocess ett nära samarbete med beställaren och vår erfarenhet är din största garanti. För att göra vårt arbete ännu mer effektivt installerade vi nyligen en av Europas modernaste automatiserade produktionslinjer.


Albertsbygg jobbar med ett kvalitetssystem som ser till att våra höga krav uppfylls. Vi gör fortlöpande kontroller för att säkerställa att våra hus överensstämmer med gällande tillverkningshandlingar, att projekteringen är utförd på ett sakkunnigt sätt och att material och komponenter används rätt. Kontrollerna utförs av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (SP). Till det kommer vårt medlemskap i branschföreningen Trä- och Möbelindustriförbundet (TMF). Och för att du ska känna dig trygg med ditt köp riktigt länge tecknar vi även en färdigställande- och byggfelsförsäkring hos försäkringsbolaget Gar-Bo.

Albertsbygg erbjuder mängder av olika husmodeller som kan skräddarsys både vad gäller exteriör, planlösning, material och inredning. Nu är det din tur att avgöra vilket som är just ditt drömhus.